top of page

Nordline har i samarbete med Badspecialisten

tagit fram en serie spabad med den rätta

konfigurationen som klarar vårt tuffa nordiska klimat

spabad

Vi vill se till så du får de bästa förutsättningarna
för så bra minnen, glädje och avkoppling som
möjligt genom att erbjuda spabad i flera olika
storlekar och utformning så det passar
väl in på just er uteplats

Balboa Water Group

Alla Nordline Spa är utrustade med

Balboa styrsystem och värmare.

Balboa Water Group är branschledande

inom att leverera kvalitetsprodukter

till sina kunder.

Balboa Water Group visar kontinuerligt förbättringar i processen för att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Nordline Spa är tillverkade med akryl från Aristech Acrylics med Microban ytbeläggning och en extra kraftig förstärkning med glasfiberarmering.

Microban är utvecklat för att skydda spabadet och förlänga livslängden, Microban hämmar också bakterier och gör ytan extremt enkel att hålla ren.

spabad
balboa bp
Balboa water group
balboa konrollpanel

Vi använder

Aristech har varit den ledande leverantören av akrylplattor till spaindustrin i årtionden, vilket uppfyller våra kunder med kvalitetsark, innovativa färger, texturer och mönster.

Munstycken från RDT USA har en patenterad ”Axis” utan lager. Självrengörande munstycken med en flytande rostfri stålaxel som sitter i en framåtstålbussning i stället för lager, som lätt kan täppas till med skräp i vattnet.
Rotationen snurrar mer fritt och ger också en bättre massage med mindre påfrestning.
RDTs engagemang för högkvalitativa råvaror och excellens inom design och tillverkningsteknik positionerar dem till en av de snabbast växande och pålitligaste leverantörerna inom den globala spa-industrin.
riding dragon tech
spa pump

Blower

Luftpumpen ("Blower") som sköter tillförseln av luft till spabadets bubbelfunktion har ett inbyggt element som värmer luften innan det tillsätts i vattnet, vilket medför att vattnet inte skyls ner lika fort vid längre användning av bubbelfunktionen.

Det sparar mer energi än att värmaren ska arbeta hårdare för att bibehålla vattnets temperatur.

Termawood

Trapp och ytterpaneler är tillverkade av Termawood som är en träkomposit.

 

Termawood är UV-resistent och helt underhållsfritt som fungerar optimalt i vårt nordiska klimat.

Termolock

Alla Nordline Spa är utrustade med termolock, ett väl fungerande termolock är en förutsättning för att få ett energisnålt spabad.

Tillverkade med högdensitetsskivor med ytterhölje av UV-skyddad marinvinyl. Förstärkta med stålprofiler samt fuktspärr på insidan. 10cm tjocka med lutning åt sidan för vattenavrinning.
spabad
spalock
spalock

Ozonrengörning

Nordline Spa är utrustade med en ozongenerator som producerar ozonjoner från syre i atmosfären. Detta är en automatisk process och den resulterande produkten injiceras genom vattenstrålarna.

Desinfektion med Ozon: Ozon, O³, är en oxiderande kemisk förening som är mycket effektiv för desinfiction av vatten. Den största fördelen med ozon är att det inte lämnar något kemiskt spår och är luktfritt.

Energi

Med rätt isolering och konstruktion sparas mycket energi och därmed också stora kostnader. Det är även mer skonsamt för miljön vilket är viktigt att ta hänsyn till. Med ett Nordline Spa kan du ta ett skönt bad utomhus även under de kalla månaderna med gott samvete, både vad det gäller ekonomi och miljö.

Alla Nordline Spa är mycket väl isolerade för att få en energisnål uppvärmning. Isolering i halvfoam med Polyuretan i en specialblandning på själva spakroppen, extra isolering på ytterpanelerna och heltäckande botten med isolering. Även termolocket har mycket goda isoleringsvärden som gör att energikostnaden reduceras avsevärt.

spabad
spabad, bubbelpool

BERMUDA

spabad, bubbelpool

CORALL

spabad, bubbelpool

VENICE

spabad, bubbelpool

BRILLIANT

gfgdfsdd.jpg

DIAMANT

spabad, bubbelpool

BELIZE

seteryfrh.jpg

PRESTIGE

Här nedan har vi samlat nyttig information

till dig som redan är, eller tänkt bli din egen spa-ägare

UNDERHÅLL AV DITT SPABAD
bottom of page